Eco Solvent oldószeres nagy formátumú nyomtatók valamint INKU SF tintás speciális nyomtató

A termékekről a képre kattintva találsz bővebb információt, technikai paramétereket, ismertetőket.

Roland SF-200 tárgynyomtató

Nyomtatás érzékeny anyagokra

A világ első nyomtatója érzékeny anyagokra

Az SF-200 ideális megoldás ahol érzékeny alkalmazásoknak kell megfelelni. Kiváló minőségű nyomtatás kiváló tartóssággal és fokozott egészségbiztonsággal. Nagyon specifikus nyomtatási követelményekhez alkalmazható. (élelmiszer, egészségügy, gyermekjáték). Nagyon tartós tinták, amelyek megfelelnek az EN 71-3 játékbiztonsági szabványnak. (kép: nessancleary)

Roland RF-640, 4 színes nyomtató

Termelékenység, megbízhatóság jó áron

Verhetetlen befektetés

A RF-640 ideális társad a digitális nyomtatás területén.
A nyomtató mindent tud, amit egy nyomtató tudhat: gyors, megbízható, felhasználóbarát és az árazása is rendben van.
Mi több, a nyomtatási minősége is kiváló. Ezek pedig mind azt eredményezik, hogy magas termelékenységre, vevőid elégedettségére és nyereséges működésre számíthatsz. 

Roland RF-640, 8 színes nyomtató

Kategoriájának legjobbja, brilliáns színekkel

Pantone szín nyomtatás 99% pontossággal

A RF-640 8 színes változata odaver a piacnak. Csodálatos színei minden szemet ámulatba ejtenek, ügyfeled most már nem mondhatja azt, hogy ez nem olyan színű. Ez bizony olyan, sőt még olyanabb! Alkoss fantasztikus grafikai alkotásokat, most már a technológia sem szabhat határt képzeletednek. Eljött a színek forradalma!

Roland EJ-640 oldószeres nyomtató

Kapcsolj nagyobb sebességre

Növeld termelési kapacitásod

Az EJ-640 elsősorban költséghatékony, nagy volumenű gyártásra lett tervezve. A technológia megbízhatóságával és tartósságával együtt, az EJ-640 robusztus felépítése kivételes minőséget produkál applikációk széles választékához, mint kültéri és beltéri sign-ok, bannerek, poszterek, fal és jármű dekorációk etc. Maximalizáld a nyereségességed alacsony üzemeltetési költségekkel és nagy termelékenységgel.