Roland lézergravírozó gépek

Lézervágás, lézergravírozás vagy csak jelölés könnyedén az LV sorozattal

Roland lézer gravírozógép - minta 1

Nem kell, hogy gépszakértő legyél

Vágd ki, gravírozd vagy jelöld meg a több száz különböző anyagot. Készíts csodálatos dolgokat egy gombnyomással az LV-290 vagy LV-180 típusú lézergravírozó gépekkel. Tökéletes gép párosítás egy VersaUV LEF nyomtatóval, hogy ajándéktárgyakat és prototípusokat hozz létre. Fa, bőr, akril, fém, üveg és még sok más tárgy megmunkálása. Kétféle méretben, amelyek otthoni, vagy üzleti környezetbe illeszkednek: teljesen zárt működést kínálnak érintés nélküli CO2 lézerrel és az 1. osztályú biztonsági előírásokkal.

Roland lézervágógép - minta 2

Ajándékáruk és dísztárgyak készítése

Gravírozd vagy jelöld meg az okostelefonok tokját, kulcstartókat, üvegdíszeket, tollakat, notebookokat és még sok más tárgyat.
Egy LV / UV gép kombinációval kivághatod / gravírozhatod saját akril és fa ajándéktárgyaidat, majd ezeket meg is nyomhatod.
Jelöld meg személyre szabott mintával vagy szöveggel a különleges elektronikus tárgyakat, például tápegységeket, hangszórókat, fejhallgatókat, intelligens eszközöket és más csúcskategóriás elektronikai elemeket.

Roland lézer gravírozógép - minta 3

Művészeti és egyedi tárgyak 

Vágj bonyolult formákat fából, kartonból és műanyagokból, hogy egyedülállóan ragyogó termékeket és prototípusokat készíthess művészeti projektekhez, játékokhoz, dekorációhoz, modellekhez és még sok máshoz.
Párosítsd LV gravírozó készülékedet egy LEF síknyomtatóval az ideális prototípus-készítéshez vagy ajándéktárgyi megoldásokhoz.

Gravírozd vagy vágd ki, és építsd fel vállalkozásod több száz alkalmazás segítségével 


Akár új egyedi vállalkozást indítasz, akár hozzá kívánsz adni új értéket a meglévő termékcsaládokhoz, vagy hatékonyságot szeretnél növelni, azért hogy a gyártás házon belül tartsd, a Roland LV lézergravírozó gépei nagy termékválasztékot kínálnak. Adj hozzá fényképeket, művészi rajzokat vagy szöveget a meglévő termékekhez, vagy jelöld meg vagy gravírozd saját termékeidet.

Lézergravírozó minta képek

Precíziós vágás és gravírozás

Az LV sorozat egy érintés nélküli CO2 lézert használ az összetett alakzatok és a szövegek éles szélű, nagy sebességű vágásához. A hagyományos számítógépes gravírozóktól eltérően a LV által vágott felületek sima, tiszta, sorja nélküli felülettel rendelkeznek, így nincs szükség a végső javítási munkára. A lézer mindig szép felületet biztosít, minőségromlás nélkül. Az LV-290 CCD kamerával van felszerelve, amely támogatja az anyag pozicionálását az UV-nyomtatott grafika pontos kontúrozásához.

Roland lézergravírozó minta

Lenyűgöző média kompatibilitás 

Az LV sorozat széles anyagválasztékkal kompatibilis, a műanyagtól a fa, bőr, papír, parafa és még sok más anyagfajtával. Két, különböző munkamérettel rendelkező modell segítségével kiválaszthatod azt a modellt, amely a legjobban illeszkedik a feldolgozni kívánt anyagok vastagságához és méretéhez.

Lézergravírozó beállítás

Műszaki paraméterek

LV-290


Munkaterület: CCD-vel: 550 x 440 mm, CCD nélkül: 640 x 460 mm

Asztal mérete: 790 x 530 mm

Tárgy maximális mérete: 762 x 482.6 x 165 mm

Lézerforrás: 40 Watt 10.6µm lezárt CO2 Laser

Max. motorsebesség CCD-vel: 40 IPS, CCD nélkül: 60 IPS

Csatlakozás: Ethernet (100BASE-TX/1000BASE-T, automatikus váltás), vagy USB 2.0

Felbontás: 125, 250, 300, 380, 500, 600, 760, 1000, 1500 dpi

Lencse fókusz: általános 2.0 in. opcionális: 1.5/2.5/4.0 in.

SmartVISION Pro CCD (USB port szükséges)

Az I. biztonsági osztályú lézertermékek megfelelnek az EN60825 szabványnak,

II. Osztályú lézertermékek megfelelnek a CDRH-nak, a 2006/42 / EK gépi irányelveknek